dijous, 30 de març del 2023

Let's travel

 Avui hem acabat la situació d'aprenentatge Let's travel. El producte final ha estat la recreació d'un aeroport dins l'aula amb els diàlegs (role-plays) de cada part de l'aeroport (check-in, security, waiting area, departure gate) fins arribar a l'avió. Tots hem pogut fer de passatgers i de treballadors de l'aeroport. 

Aquí podeu veure les fotos de tot el procés (així com d'alguns jocs lingüístics per practicar el vocabulari i les estructures) fins arribar a recrear l'aeroport sencer.


dilluns, 27 de març del 2023

ENGLISH TASK 18

 Hi!

A la pàgina d'anglès ja teniu publicada la tasca per aquesta setmana. Heu de fer una fitxa interactiva per identificar els transports i veure un altre vídeo sobre una situació a l'aeroport.

I hope you enjoy it!

Elena


dijous, 23 de març del 2023

ELS DIES DE LA SETMANA

Holaa! Us deixo aquesta cançó per seguir practicant els dies de la setmana  (que tant ens costen!!) Animeu-vos a cantar-la cada dia.

dilluns, 20 de març del 2023

ENGLISH TASK 17

  Hola a tots i totes!

A la pàgina d'anglès ja teniu publicada la tasca per aquesta setmana.

Aquesta vegada us proposo veure un vídeo sobre una situació a l'aeroport similar a la que hem organitzat a l'aula. 

També heu de fer una fitxa per revisar algunes paraules de vocabulari. Només heu d'escoltar i repetir.


A la pàgina d'anglès també trobareu un enllaç a les fotos dels role-plays que hem estat fent a classe: https://photos.app.goo.gl/kjsi9TWu4Wypn9DA8


Enjoy it!

Elena

dimecres, 15 de març del 2023

Taller "Illa del silenci"

 Avui hem tingut un taller ben interessant! Si anau a la pestanya de dalt "SORTIDES I TALLERS" hi trobareu més informació i algunes fotos (les fotos també estan al Drive). 

Anau-hi i comenteu com vos heu sentit i què us ha agradat més.

dimarts, 7 de març del 2023

ENGLISH TASK 15

Hi everyone!


Avui hem començat una nova situació d'aprenentatge: Let's travel! 


Dinàmica d’iniciació:  s’ha iniciat la situació recreant un autobús a l’aula. Na Stefania, l’auxiliar de conversa, ha fet de conductora. Els alumnes, amb un pound han hagut de demanar un bitllet per entrar a l'autobús: Can I have a bus ticket, please? / A bus ticket, please / A ticket, please. A continuació hem cantat la cançó The wheels on the bus per simular un viatge en autobús. Després, s'ha explicat a l'alumnat que aprendran sobre els transports en anglès i hem fet una dinàmica ( Think/Pair/Share )per compartir els coneixments previs sobre el tema.




A la pàgina d'anglès ja teniu publicada la tasca per aquesta setmana. Haureu d'escoltar la cançó i cantar-la, escoltar i repetir el nou vocabulari dels mitjans de transport i fer l'activitat d'escoltar i relacionar.

Esper que us agradi!
Elena